Benoeming Jos Werner tot vicevoorzitter KNVG

donderdag 15 oktober 2015
Thema's:  Nieuwsblog

Drs. F.J.M. (Jos) Werner is door de Algemene Ledenvergadering met ingang van 1 januari 2016 benoemd tot bestuurslid van de Koepel van Nederlandse Verenigingen van Gepensioneerden en zal ook optreden als vicevoorzitter van deze organisatie.

Voorzitter Martin van Rooijen is bijzonder gelukkig met de toetreding van oud-politicus en bestuurder Jos Werner tot het bestuur. ‘De KNVG ijvert niet alleen voor een goed pensioenstelsel, ook verbetering van de koopkracht en goede zorg zijn speerpunten van onze activiteiten. Wij zijn blij dat we Jos Werner in ons bestuur hebben kunnen opnemen, gelet op zijn grote maatschappelijke betrokkenheid, netwerk en algemene politieke ervaring die hij met zich meebrengt.

Jos Werner (72) was onder meer vicevoorzitter van het bestuur van het Amsterdams Medisch Centrum, voorzitter van de Raad van Bestuur van het Universitair Medisch Centrum ‘Sint Radboud’ in Nijmegen en kroonlid van de Ziekenfondsraad. Van 1996 tot 2011 was hij lid van de Eerste Kamer en van 2003 tot 2011 voorzitter van de CDA fractie in de Senaat. 
Reageer op dit item